İftar sonrası, bir kafeye ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada halkın sıcak ilgisiyle karşılandı ve özellikle gençlerle yakından ilgilendi.

Ziyaret sırasında vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleşirken, bazılarıyla hatıra fotoğrafı çektirildi. Bir vatandaşın, "Cumhurbaşkanım" hitabına karşılık gelen "Adamsın, adam." şeklindeki espriyle ortaya çıkan gülüşmeler, samimi bir atmosfer oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğum günü kutlaması için bir araya gelen gençlerle de yakından ilgilendi ve yaş günü kutlanan kişiyi tebrik etti. Vatandaşlarla yapılan samimi sohbetlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Allah ömür verdikçe buradayız." sözleri dikkat çekti, halk arasında memnuniyetle karşılandı.

Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir vatandaşın telefonda görüşmek istediği yakınıyla da iletişim kurdu ve Hatay'ı ziyaret etme sözü verdi. Ayrıca, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek vatandaşların mutluluğunu paylaştı.

Kafe çalışanlarıyla da sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bulunan bebekleri de sevdi. Ziyaretine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Milletvekilleri de eşlik etti.