Başkan Yiğiner'e Ankara'ya hizmet ödülü

Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, 'Ankara'ya hizmet edenler' ödülüne layık görüldü.

14 Ekim 2014 Salı 22:31
Başkan Yiğiner'e Ankara'ya hizmet ödülü
Ankara Kulübü Derneği tarafından, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Başkent Ankara’ya Hizmet Ödülleri Töreni’nde Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner’e ‘Başkent Ankara’ya MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı olarak yaptığınız eşsiz hizmet ve katkılardan dolayı Ankaralılar olarak teşekkür ederiz’ yazılı Seymen figürlü bir plaket  takdim edildi. 

Ankara’nın Başkent Oluşunun 91’nci yıldönümü olan 13 Ekim 2014 akşamında Asrın Park Otel’de gerçekleştirilen ‘Başkent Ankara Gecesi’nde MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner’e; Ankara’nın marka değerlerinden olan MKE Ankaragücü Spor Kulübü’nün düşürüldüğü zor durumdan kurtarılması ve tüm spor dallarında yeniden Başkent Ankara’yı temsil etmesi ve sürdürülebilir başarıya ulaştırılması hususunda yaptığı olağanüstü çalışmalar nedeniyle  ‘Spor Yöneticisi’ Alanında Başkent Ankara’ya Hizmet Ödülü takdim edildi.

Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, ‘Spor Yöneticisi’ ödülünü Ankaragücü camiası adına aldığını ifade ederek,  “Ankara’nın Başkent Oluşunun 91’nci Yıldönümünde Başkent Ankara Gecesinde bizi bir araya getiren Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan’a, kulüp yöneticilerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmasının devamında Ankaragücü hakkında kısa bir bilgi veren Başkan Yiğiner; “1910 yılında kurulmuş Ankaragücü bize atalarımızdan, Osmanlı’dan miras. Yönetim olarak tek amacımız; 104 yıllık tarihi bir çınar olan Ankara’nın önemli bir değeri;  kulübümüzü yaşatmak, ayakta tutmak ve hak ettiği yer olan süper lige taşımaktır.” dedi.

Kulüp olarak çok zor şartlar altında mücadele ettiklerini belirten Başkan Yiğiner şöyle devam etti: “Son dönemlerde yaşanılan kişisel menfaatler, çekişmeler ve yanlış yönetimler sonucunda futbol takımımız 2. Lig’e düşmüştür. Kulübün borcu aşağı yukarı 100 milyon TL civarındadır. Tüm bunlara rağmen bugün Spor Toto 2. Lig’de mücadelesini sürdüren Ankaragücü güçlü bir altyapıya sahiptir. Özellikle yaz spor okullarımızda yaklaşık 2 bin Ankaralı gencimizin spor eğitimini sağlamaktayız. Bu yaşadığımız zor günümüzde bile sadece futbol değil, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi tüm branşlarımızda da yarışmacı kimliğimizle mücadelemize devam ediyoruz. Dünyada başkentler içerisinde takımı şampiyon olmamış bir Başkent varsa o da Türkiye’de Ankara’dır. İnşallah Türkiye’nin başkenti Ankara’dan da bir şampiyon takım çıkaracağız. Bunun da adı Ankaragücü olacaktır.”

 Başkan Yiğiner sözlerini Ankara’nın Başkent Oluşunun 91’nci yıldönümünü kutlayarak sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 14.10.2014 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.