Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen 4. Yıl Projeleri Tanıtım Töreni’ne; Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile çok sayıda siyasi parti temsilcisi, milletvekilleri, belediye başkanları, ABB bürokratları ve Başkentliler katıldı.
Eleştirilere konu olan programda Mansur Yavaş'ın konuşmasında Ankara için yapılan elle tutulur bir proje olmadığı birçok ortamda dile getiriliyor.
Keçiören-AKM-Kızılay Metrosu'nu bile Ulaştırma Bakanlığı tamamlayarak vatandaşların hizmetine açtı.
Programda Ankara'nın sorunlarına bile kalıcı çözüm üretmekten ziyade sadece Ak Parti hükümetinin eleştirilmesi de tepkdi çekti.
Toplantıda konuşan Millet İttifakı'nın liderleri de icraat ve vizyon konuşmaları yapmak yerine Ak Parti'yi eleştirmekle konuşma sürelerini tamamladılar.