Ankara'da Kenan Doğulu rüzgarı esti

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü için düzenlediği “Cumhuriyet Yolunda 99. Yıl” kutlamaları sevilen sanatçı Kenan Doğulu’nun konseri ile sona erdi.

Ankara Haber
Ankara Haber
30 Ekim 2022 Pazar 11:40
Ankara'da Kenan Doğulu rüzgarı esti

Atatürk Orman Çiftliği’nde ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda, çeşitli sahne gösterileri ve DJ performansının ardından sahneye çıkan Kenan Doğulu Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

MANSUR YAVAŞ BAŞKENTLİLERİN TEZAHÜRAT VE ALKIŞLARI İLE KARŞILANDI

Atatürk Orman Çiftliği’ni tıklım tıklım dolduran on binlerce vatandaş tezahürat ve alkışlarla Mansur Yavaş’ı karşıladı. Konuşmasında Başkentlilere seslenen ABB Başkanı Yavaş, “Bu güzel Cumhuriyet akşamında Kenan Doğulu’ya ve sanatçı arkadaşlarına çiçeği sizlerin adına veriyorum. Sevgili Ankaralılar, konser alanımız çok önemli bir yer…

Mustafa Kemal Atatürk’ün bir bataklık iken 20 bin dönümünün bağışlanması ve geri kalanını bizzat Mustafa Kemal Atatürk, cebinden para vererek satın alıp daha sonra da Orman Çiftliği yaparak Ankara halkına, ülkemize hibe etmesiyle yapılmıştır. Buralarda Mustafa Kemal Atatürk bizzat üretimi kontrol etmiştir. Bunu şunun için söylüyorum; kuruluşumuzun ve kurtuluşumuzun merkezi olan Ankara’da ayak bastığımız her yerde Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının izi vardır” dedi.

“EBEDİYEN YAŞAYACAĞINA KALPTEN İNANDIĞIM CUMHURİYETİ SİZ GENÇLERE EMANET EDİYORUZ”

Mansur Yavaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Anadolu’nun merkezi ve kalbi olan Başkentin ne olduğunu bilerek, değerini bilerek bize emanet edilen Başkenti dünya Başkentleri ile yarışır hâle getirmek, Mustafa Kemal Atatürk ve bu ülkeyi bize verenlere en büyük borcumuzdur. Ne olursa olsun inşallah 100. yılını idrak edeceğimiz önümüzdeki yıl Cumhuriyet Bayramı’nda ikinci yüzyıla girerken ebediyen yaşayacağına kalpten inandığım Cumhuriyeti siz gençlere, Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği gibi biz de güvenerek Ankara’yı ve ülkeyi emanet ediyoruz.

Bu ülke için can veren tüm şehitlerimiz önünde de saygıyla eğiliyorum. Bugünü bizlerle paylaşan hem sizlere hem de Kenan Doğulu ve ekibine de çok sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Etkinlikler kapsamında; Ankara Kalesi de Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak Atatürk resmi ve Türk bayrağı ile aydınlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.