Keçiören'den güzel haberler var!

Ankara'nın nüfus potansiyeli açısından en büyük ilçesi olan Keçiören'de bir biri ardına gerçekleştirilen açılışlar, vatandaşların yüzünü güldürdü.

07 Mart 2014 Cuma 00:13
Keçiören'den güzel haberler var!
 KEÇİÖREN - Zümrüt Yaşam Alanları projesi ile pazar yerlerini çok daha aktif hale getiren Keçiören Belediyesi, kültür, sanat, spor ve eğitimle ilgili ihtiyaçlara yanıt verecek Zümrüt Yaşam Alanı’nı Bademlik Mahallesi sakinleri ile buluşturdu. 

 Törende konuşan Salih Kapusuz, açılışını yaptıkları tesisin sadece bir pazar yeri olmadığına dikkat çekerek “Düğün salonlarından toplantı salonlarına kadar pek çok özelliği var. Mahallelinin birçok amaç için kullanacağı bir tesis kazandırıldı bu bölgeye. Böyle güzel bir tesisi buraya kazandıran Keçiören Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

ADAYIMIZ AK BİR BELEDİYE BAŞKANI

Yerel seçimlere 25 gün kaldığını hatırlatan Kapusuz, AK Parti’nin Keçiören’de AK  bir belediye başkanını yeniden aday gösterdiğini belirterek “Sadece hizmet etmek için geliyor. Kavga yapmak, intikam almak, koltukları doldurmak için değil, hizmet etmek için geliyor. 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, Bademlik Zümrüt Yaşam Alanı’nın açılışını, temelini de birlikte attıkları Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz ile yaptıklarını söyledi. Tesisin özelliklerini anlatan Başkan Ak, “Burası bir pazar yeri gibi görülebilir, ama alt kısmında hanımlar, beyler ve çocuklar için kurs merkezleri, düğün salonu, spor alanları mevcut. Burası sadece  pazar alanı değil. Bu tesis buraya hayat verecektir” dedi.

Son Güncelleme: 14.03.2014 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.