22 Mart günü saat 18.30 sıralarında Tunahan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, EGO otobüsünün motosiklet sürücüsüne yol vermeyip sıkıştırması ile başlayan gerginlik, otobüsün durağa yanaşmasıyla daha da büyüdü.

Otobüs şoförü, yol boyunca camdan sarkarak motosiklet sürücüsü kadınla tartışmaya girdi ve durakta durduktan sonra kadının kaskına vurarak şiddet uyguladı. Ardından, otobüs şoförü araçtan inerek kadının üzerine muşta ile yürüdü. Olaya tanık olan ve müdahale eden bir vatandaş da otobüs şoförünün saldırısına maruz kaldı.

Şüphelinin kimliği belirlenerek tespit edilmesinin ardından, Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Çok sayıda suç kaydı bulunan şüpheli, C.B. isimli şahıs, gözaltına alındı. Adli işlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheli, yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yaşanan olay, toplumda geniş çaplı bir tepkiyle karşılanırken, yetkililerin soruşturmanın titizlikle yürütülmesi için gereken adımları atmaları bekleniyor.