Turgut Özatay ve Aysel Tanju'nun başrollerini paylaştığı "Hancı" filmi, o günlerde Gölbaşı Sineması'nda kapalı gişe oynuyor.

Sırada bekleyenler, heyecanla filmin başlamasını bekliyor. Kimisi sevdiği oyuncuları görmek için, kimisi de o günlerin atmosferini yaşamak için sabırsızlanıyor. Bilet gişesinden yükselen sesler, film afişleri ve havada uçuşan mısır kokusu, o nostaljik atmosferi tamamlıyor.

Salona girerken yer bulmak zor. Herkes filmin başlamasını beklerken, bir uğultu ve fısıltı sesleri salonu dolduruyor. Işıklar sönüyor ve perdede "Hancı" filminin ilk karesi beliriyor.

Filmin her sahnesi, izleyicileri farklı duygulara sürüklüyor. Kahkahalar, gözyaşları ve alkışlar salonda yankılanıyor. Filmin sonunda ise izleyiciler, unutulmaz bir deneyim yaşamış olmanın mutluluğuyla evlerine dönüyor.

Gölbaşı Sineması ve "Hancı" filmi, 60'lı yılların Ankara'sından bir kesit sunuyor. O günlerin atmosferini ve heyecanını yaşatıyor. Bu nostaljik anılar, Gölbaşı Sineması'nın gölgesinde sonsuza kadar yaşayacak.