Kazanın Detayları

Olay, Başağaç Mahallesi Şelale Evleri bölgesinde gerçekleşti. Mustafa N. idaresindeki 06 CTT 838 plakalı tır, Pusat Emir D.'nin kullandığı 06 DPJ 750 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Kazanın şiddetiyle motosikletten fırlayan sürücü ve arkasında oturan arkadaşı ağır yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından Beypazarı Devlet Hastanesine taşıdı. Yaralılardan Fikret Burak T.'nin durumu daha ağır olması nedeniyle Ankara Şehir Hastanesine sevk edildi.

Lise Öğrencileri Hayat Mücadelesi Veriyor

Kazada ağır yaralanan Pusat Emir D. ve Fikret Burak T.'nin lise öğrencisi olduğu öğrenildi. Yaralıların sağlık durumlarının kritik olduğu ve hastanelerde tedavi altında oldukları belirtildi.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, tır sürücüsü Mustafa N.'nin ifadesini aldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde ise motosikletin kask takılı olduğu belirlendi.

 Beypazarı'nda meydana gelen trajik kaza, ilçeyi yasa boğdu. Kazada hayatları tehlikeye giren iki lise öğrencisi için sevenleri ve yakınları dua ediyor.