Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, dört bir köşesindeki dokuyu kılcal damarlarına kadar bildiği Adana’da, her kesime dokunmaya, istek ve taleplerini dinlemeye ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Adana Milletvekili Orhan Sümer ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Av. Oya Tekin ile birlikte İtimat, Barkal, Özen, Akkapı ve Önderler dolmuş kooperatiflerini ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, özelde dolmuşçu esnafının sorunları, genelde de kentin ulaşımıyla ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu.

Ardından Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, sanayicilere yönelik sunumunda 5 yıldır gerçekleştirilen çalışmaları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projeleri anlattı. Daha sonra Kadın Sanayiciler İş Platformu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, “Adana’yı hak ettiği yere getirmek, sanayide ve ekonomide Türkiye’nin lokomotifi olduğu günlerdeki gücüne ulaştırmak için sanayicilerimizle, üreticilerimizle ve kentin bütün dinamikleriyle birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

BARIŞ VE HUZUR ORTAMI HEPİMİZİN YARARINA

Sarıçam ilçesi Osmangazi ve Ertuğrul Gazi mahallelerini kapsayan Büyükşehir iftar programına da katılan Başkan Zeydan Karalar, “Ramazan Ayı mübarek ay. Kırgınlıkları, küskünlükleri, düşmanlıkları bırakmak için en güzel iklim. Kavgadan, husumetten kimseye yarar gelmez. Sarıçam’a hizmet etmeye, halkımız için şu ana kadar yaptığımız devasa hizmetlere, önümüzdeki dönem de devam edeceğiz” diye konuştu.