Y.K., polisler tarafından aracın yan camından dışarı çıkarılıp yakalandı. Güvenlik kamerası, bu sıkışık anı kaydederken araç, market duvarı ile yanındaki apartmanın bahçe duvarı arasında sıkıştı.

Olay, saat 03.30 sıralarında Etimesgut ilçesi Altay Mahallesi’nde meydana geldi. Polisin “dur” ihtarına uymayan taksi şoförü Y.K., 06 T 3940 plakalı otomobille kaçtı. Y.K. bir süre kaçtıktan sonra izini kaybettirmek için Ayaş-Ankara Yolu Bulvarı’ndaki bir marketin otoparkına girdi. Ancak polislerin takip ettiğini fark edince tekrar dışarı çıkmaya çalışan sürücünün aracı, market duvarı ile yanındaki apartmanın bahçe duvarı arasında sıkıştı.

Sürücü Y.K., polis ekipleri tarafından aracın yan camından dışarı çıkarılıp yakalandı. Alkollü olduğu belirlenen Y.K.'nin ehliyetine el konuldu. Araç ise bulunduğu yerden çekiciyle çıkarıldı.

Markette çalışan Mehmet Taş, olayı şaşkınlıkla izledi. “Sabah işe geldim; bir baktım bizim market ve duvar arasına bir taksi girmiş. Orası el arabası dahi geçmeyen bir yer. Bu araba nasıl oraya girmiş benim de aklım ermiyor. Görünce çok şaşırdım” dedi.