Altınok, Mansur Yavaş'a ise "Londra'daki kızına kurduğu şirketin ortaklıklarını açıklasın!" çağrısında bulundu.

Altınok, bir program öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Antalya'daki daireler hakkındaki iddialara ilişkin konuşan Altınok, şunları söyledi:

"Londra'daki Şirketi Açıklasın!"

"Londra'daki kızına kurduğu şirketin ortaklıklarını açıklasın! Siz sorun ona Londra'daki şirketi kızına hangi para ile kurduğunu sorun. Londra'dan daireyi hangi para ile aldığını sorun. Turgut Altınok adına niye bir tapu çıkaramadı? Yalanını aslında orada ifşa etti. Bunların hepsi tazminatlarını ödeyecekler, yalan, çamur, iftira."

"Ben Değil Yavaş İstifa Etmeli!"

Altınok, "Yavaş istifa etmeli" iddiasını ispat etmediği için istifa etmesi gerektiğini savundu. Altınok, "Zerre onuru varsa onun istifa etmesi lazım. Turgut Altınok diye var mıydı bir belge ve gördünüz mü bir tapu? Antalya'dan varsa tapu bulun getirin istifa etmeyen namert ve şerefsizdir ama bunu iddia edip hala istifa etmeyenler de namert ve şerefsizdir dedim." diye konuştu.

"Özür Dilemeli ve İstifa Etmeliler!"

Altınok, Antalya'da Turgut Altınok adına bir tapu olmadığını ve Yavaş'ın özür dileyip istifa etmesi gerektiğini söyledi. Altınok, "Antalya'da Turgut Altınok diye bir tapu yok bunların özür dileyip istifa etmesi lazım. Zerre ahlakları edepleri varsa sana yalan söyledik iftira attık sana özür diliyoruz demeleri lazım." ifadelerini kullandı.