Altınok, Yavaş'ın Antalya'da 600 daireye sahip olduğu iddiasını gündeme getirerek, "Tapusunu çıkarmazsa namerttir, istifa etmesi lazım." dedi.

Altınok'un Mal Beyanı Tartışması:

Altınok, mal beyanı hakkında yapılan spekülasyonlara da yanıt verdi. "Ne mal ne makam hırsım olmadı." diyen Altınok, 4. kuşak tüccar bir aileden geldiğini ve mal varlıklarını açıkladıklarını söyledi. Yavaş'ın 20 yıllık belediye başkanlığı döneminde mal varlığının azalmasına dikkat çeken Altınok, "20 yıldır görev yapıyorum. Keçiören Belediyesi'nden ihale alıp bir tane zengin olan yok. Çoluğum çocuğum benim makam arabama binmemiştir." ifadelerini kullandı.

Anketler Altınok'u Gösteriyor:

Ankara'da yapılan anketlerin sonuçlarını görenlerin kaybedeceklerini anladığını da sözlerine ekleyen Altınok, "Yalan, iftira, çamur kampanyasına başladılar. Benim saklayacak bir şeyim yok. Altınok özü birdir sözü birdir. Belediye başkanı seçilir seçilmez bütün vergiyle ilgili ilişiğimi kestim. Benim artık ticaretle işim yok." dedi.

Yavaş'a Tapu ve Londra Evi Soruları:

Altınok, Yavaş'ın Antalya'daki 600 dairenin tapusunu çıkarmasını ve Londra'daki evini kaç liraya aldığını açıklamasını istedi. "Tunalı'da yerimiz var belediye başkanı olmadan önce almışım. Tunalı'da 4 katlı bir bina değil bir binanın 8'de birinin 0.50'si şahsıma ait. Biz adasına parseline kadar hepsini bunu yazdık. Belli makamda olan insanlar, Londra'daki aldığı evin kaç liraya aldığını açıklasın. Oturduğum evin fotoğrafını çekip bunu sosyal medyada yayımlıyorlar. Şu an oturduğu ev 25 milyon lira. 25 milyon liralık evi nereden aldın, nasıl aldın? Bizim mal varlığımız belediye başkanı olmadan önceki mal varlığımız."