İsrail'den kin kusan açıklama

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman, Filistin'in El Halil kentinde yaralı bir Filistinli'yi katletmesi üzerine sadece 1.5 yıl hapis cezasına çarptırılan İsrail askerini övdü.

Ankara Haber
Ankara Haber
22 Şubat 2017 Çarşamba 21:41
İsrail'den kin kusan açıklama
Facebook üzerinden açıklama yapan Avigdor Lieberman, Elor Azaria adlı askerin affedilmesinin gündemde olmadığını, mahkeme kararının sabit olduğunu vurguladı. Lieberman'ın mesajında yaralı Filistinli'yi katleden Azaria'yı 'müstesna bir asker' olarak değerlendirdi. Lieberman: "Şimdi, mahkeme kararının ardından, umarım her iki taraf da bunun üstesinden gelir. Daha önce söylediğim gibi, mahkemenin kararından memnun olmayanlar dahil karara saygı duymalıdır. Ve yine söylediğim gibi, İsrail ordusu askerin ve ailesinin yanında durmalıdır. Burada bir taraftan müstesna bir askerden, diğer taraftan da Yahudileri öldürmek isteyen bir teröristten bahsediyoruz. Herkesin bunu hesaba katması gerekir" ifadelerini sarf etti.

Son Güncelleme: 22.02.2017 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.