Ankara'da Kışın İlk Sinyalleri! Yağışlı havalara dikkat Ankara'da Kışın İlk Sinyalleri! Yağışlı havalara dikkat

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Levent Cengiz'in ODTÜ ormanının kenarında ateşli silahla öldürülmesi olayıyla ilgili olarak uzun süredir firar halinde bulunan Arıkan'ı ele geçirdi.

Zanlı Arıkan'ın, yıllardır kardeşinin ve başka kişilerin kimlik kartlarını kullanarak gizlendiği ve ayrıca kılık değiştirme pratiği yaptığı belirtilmiştir.

Zanlının hurdacılık sektöründe faaliyet gösterdiği ve Ankara Ostim'de bulunan Yıldız Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde 24 iş yerinin sahibi ve ortağı olduğu tespit edilmiştir.

Ayrıca Arıkan'ın kasten öldürme suçunun yanı sıra dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, suç uydurma, bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının aracı olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, ticari faaliyetler sırasında kooperatifin faaliyeti kapsamında dolandırıcılık suçları başta olmak üzere birçok suçtan arandığı bilinmektedir.