Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) vergi, ihracat, istihdam alanlarının yanı sıra gerçekleştirdikleri çalışmalarla Ankara ve ülke ekonomisine değer katan kişi ve kurumları ödüllendirmek için düzenlediği "Ankara'nın En'leri Ödül Töreni" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törenin açılışında yaptığı konuşmada vatandaşların Ramazın-ı şerfini tebrik etti, Ankara Ticaret Odası tarafından kurumlar vergisi, istihdam, ihracat ve değer katanlar dalında ödüle layık görülen firma ve kurumların temsilcilerini kutladı.

Ankara'da ölümlü kaza: Yayaya çarptı ve kaçtı! Ankara'da ölümlü kaza: Yayaya çarptı ve kaçtı!

Cumhuriyetle yaşıt Ankara Ticaret Odası'nın 157 bin üyesiyle, Türkiye'nin ekonomideki en önemli temsilcileri arasında yer aldığına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş dünyasıyla başlatılan istihdam seferberliğinde Ankara Ticaret Odası'nın sözü olan 220 bin istihdamdan 60 binini gerçekleştirdiğini, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin bu konudaki yoğun çalışmasıyla da yılın ilk 3 ayında olumlu yönde istihdam artışı yakalandığını kaydetti