Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Melih Gökçek döneminin bürokratlarını değiştirmeye devam ediyor.
Daha önce 250 kişilik yönetim değişikliği listesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğu kulislere yansıyan Tuna’nın son değişikliği 3 milyar TL bütçeye sahip Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ile ilgili oldu.
Bu kapsamda ASKİ Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu görevinden alındı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Tahiroğlu’nun yerine ise Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Kınacı getirildi.
adam hiç f ırsatı kaçırmamış.türkiyenin en popüler 3 değerli yönetici arasında poz verip, aklı sıra numara yapacaktı. ama reis öyle numaraları yutmaz. bir de facede melih başkan ile reisin arasında resmi var bu adamın. araştırsan çocuk gibi hareket eden ve özelllikle dindar insanlara çok çektirmiş diye duyduk. nasıl genel müdür oldu kardeşi k.ören kulüp başkanı galiba o vesile ile olabilir.