Ankara'da sağlık çalışanlarına saldıranlar tutuklandı

Ankara'da sağlık çalışanlarına saldıran şahıslar ülkede infiale neden olmuştu. Saldırı ile ilgili 2 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.

Ankara Haber
Ankara Haber
24 Eylül 2020 Perşembe 09:22
Ankara'da sağlık çalışanlarına saldıranlar tutuklandı

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanları bazı hasta yakınları tarafından darp edilmişti.

Keçiören'de bir berberde çıkan kavgada silahların patlaması üzerine ağır yaralanan 1 kişi Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Olayın duyulması üzerine hasta yakınları hastaneye gelerek sağlık çalışanlarına saldırmıştı. 

Acil serviste görevli sağlık çalışanlarına yapılan bu saldırı ülkede büyük tartışamalara neden oldu. 

Olayın kamuoyunda büyük tepki oluşturması nedeniyle saldırı girişiminde bulunan 2 şahıs hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.