Ankara'da pavyon olarak bilinen gece mekanlarına yapılan operasyonda kurallara uymayan birçok işyeri mühürlenerek kapatıldı.
Gece mekanlarına yapılan baskınlarda hijyen kurallarına uymayan çok sayıda iş yeri mühürlenirken 983 kişinin kimlik bilgileri sorgulandı.
GBT sorgusunda çeşitli suçlardan aranan 17 kişi ise gözaltına alındı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri ve İl Sağlık ile Tarım ve Orman müdürlükleri tarafından yürütülen ortak operasyonda çok sayıda iş yerine baskın düzenlendi. Düzenlenen operasyonda çeşitli suçlardan aranan 17 kişi gözaltına alındı.
Ankara'da 500 polisin katılımı ile Sakarya ve Yüksel caddelerinde bulunan 83 eğlence mekanında asayiş uygulaması yapıldı. Sağlık kurallarına ve farklı detaylara uygun hareket etmeyen iş yerleri mühürlendi.