Ankara'da köpek saldırısına uğrayan çocuk hayata küstü!

Ankara'da geçtiğimiz günlerde köpek saldırısına uğrayan 12 yaşındaki küçük çocuk hayata küstü.

Ankara Haber
Ankara Haber
05 Ocak 2022 Çarşamba 09:55
Ankara'da köpek saldırısına uğrayan çocuk hayata küstü!

35 gün önce Ankara'nın Pursaklar ilçesinde okul dönüşü köpek saldırısına uğrayan Enes K. isimli küçük çocuk tam 9 ameliyat geçirdi. 

Ağır yaralanan Enes, Ankara Şehir Hastanesi'nde yoğun bir tedavi sürecine girmişti. 

Köpek saldırısına uğrayan küçük çocuk 9 farklı operasyon geçirdi. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Emrah Şenel, Enes'in 7 operasyon daha geçireceğini ifade etti. 

Pursaklar'da köpek saldırısına uğrayan Enes'in Annesi Ayşe K. ise , "Bu zorlu süreç ailece hepimizi çok yıprattı. Oğlum resmen hayata küstü. Belki hayat boyu sakat kalacak. Bu duruma bilinçsizce sokağa atılan ve kontrol edilmeyen sokak köpekleri neden oldu. Çocuğumun tüm yaşam enerjisi bitti. Yemesi, uykusu, her şeyi kesildi.” ifadelerini kullandı. 

www.ankarahaberleri.net

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.