Ankara için sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava durumu tahmin raporuna göre, Ankara'da bugün parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Cuma gününden itibaren ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Ankara - 09-05-2024 08:43

Bugün Ankara'da:

Hava sıcaklığı: Gündüz 22°C, gece 10°C civarında olacak. Rüzgar: Güneybatıdan hafif esecek. Yağış: Beklenmiyor.

Cuma günü (10 Mayıs) Ankara'da:

Hava durumu: Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Hava sıcaklığı: Gündüz 24°C, gece 14°C civarında. Rüzgar: Güneydoğudan orta kuvvette esecek.

Haftalık Hava Durumu:

11 Mayıs Cumartesi: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. 12 Mayıs Pazar: Parçalı bulutlu, öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. 13 Mayıs Pazartesi: Parçalı bulutlu. 14 Mayıs Salı: Parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu. 15 Mayıs Çarşamba: Parçalı bulutlu.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Cuma gününden itibaren Ankara'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bu nedenle şemsiye ve yağmurluk bulundurmanızda fayda var. Yağışlı havalarda yol durumunun bozulabileceğini ve trafikte yoğunluk yaşanabileceğini göz önünde bulundurun. Ani hava değişimlerine karşı tedbirli olun.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava durumu raporuna göre:

Hava sıcaklıkları batı bölgelerden başlayarak artacak. Yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyredecek. Cuma gününden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış yurt genelinde etkili olacak. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor.
Günün Diğer Haberleri