Ankara gecekondu belasından kurtuluyor

Gerçekleştirdiği başarılı kentsel dönüşüm projeleri sayesinde Ankara'nın en büyük ilçelerinden Altındağ'ı gecekonduların çirkin görüntüsünden kurtarmayı başaran Başkan Tiryaki, çalışmalarına aralıksız devem ediyor.

11 Ekim 2014 Cumartesi 00:41
Ankara gecekondu belasından kurtuluyor
Başkan Tiryaki ve ekibi, Altındağ’a modern bir görünüm kazandırmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmazken Gökçen Efe 2. Etap Toplu Konutları’nda düğmeye basıldı.

 İlçeye yeni bir soluk

 Şeffaf ve adaletli çalışmalarıyla herkesin takdirini kazanan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, vatandaşlara daha rahat bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Altındağ’da değişim tüm hızıyla devam ederken yatırımlar ihtiyaçlara yönelik gerçekleşiyor. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek olan Gökçen Efe 2. Etap Toplu Konutları’nda yapılaşma için etüt çalışmaları sürüyor.

 Vatandaş dilekçe vermeye başladı

 Altındağ’ın tüm gecekondu bölgelerinde olduğu gibi bu bölgede de söz hakkı yine vatandaşta. Bölgede oturan vatandaşlar, kentsel dönüşüm çalışmalarının uygulanması için Altındağ Belediyesi’ne dilekçe vermeye başladı.

Altındağ Belediyesi ise yaklaşık 30 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan 300’e yakın gecekonduyu yıkarak Altındağlılara modern bir yaşamın kapısını aralayacak. Gökçen Efe 2. Etap Toplu Konutları, Altındağ gelişen yüzüne ayak uyduracak.

Son Güncelleme: 11.10.2014 01:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Makbule 2014-10-11 10:57:29

bence geleceğin büyükşehir belediye başkanıdır veysel tiryaki

Avatar
sentepeli @Makbule 2014-10-15 19:37:36

birde yenimahallede sentepeyi kurtarsa iyi olur