Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye Başkent Ankara Meclisi tarafından Ankara'ya kattığı değer nedeniyle 'Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü' takdim edildi.
AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan'ın başkanlığını yürüttüğü Başkent Ankara Meclisi'nin iftar programına katılan Başkan Tiryaki, "Başkent Ankara Meclisi yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum.
Bu ödül bizim için gerçekten çok anlamlı" diye konuştu. Başkent Ankara Meclisi tarafından Karayolları Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine, Ankara'da faaliyet gösteren hemşehri dernekleri federasyonlarının genel başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.
Nevzat Ceylan: "Başkan Tiryaki Altındağ'ı marka kent haline getirdi" Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan, iftar sonrası yaptığı konuşmada Başkent Ankara Meclisi'nin Ankara'da yaşayanların başkentlilik bilincini geliştirerek Ankara'ya sahip çıkmalarını sağlamak üzere kurulduğunu hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü:
"Gayemiz Başkent'e sahip çıkmak, Başkent'in sorunlarına çözüm bulmak ve Başkentli olma bilincini geliştirmek. Ankara'da yaşayan herkesi biz Başkentli kabul ediyoruz ve Başkent'e sahip çıkmalarını istiyoruz.
Yönetim kurulu olarak bu yıl Ankara'ya kattığı değer nedeni ile Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye bir ödül takdim etme kararı aldık. Ankara'mıza, Altındağ'a inanılmaz hizmetleri oldu. Altındağ'ı marka kent haline getiren çalışmaları ile Türkiye'ye örnek olan bir belediye başkanımız kendisi. Kendisini tebrik ediyorum."